STINE

Dahlstrøm Laursen

Stine Dahlstrøm

Hej

Mit navn er Stine Dahlstrøm Laursen og jeg har et ønske om at kunne hjælpe dig med de forandringer du ønsker eller mod den udvikling du søger.

Jeg er uddannet socialpædagog i 2003 og har siden arbejdet med mennesker i forskellige former for livskriser og med mennesker som søger nye muligheder. Mennesker der har mødt udfordringer med f.eks. psykiske problemer, misbrug, brud i familien og alvorlig sygdom og mennesker der har stået ved en skillevej og tvivlet på den rette vej at gå. De sidste par år mens jeg var ansat ved kommunen, har jeg arbejdet som familiebehandler på en heldagsskole, hvor samtaler med børn og deres familier var omdrejningspunktet i mit behandlingsarbejde.

I sommeren 2018 stoppede jeg som familiebehandler ved heldagsskolen og valgte at bruge min tid på samtaler i min egen praksis og supervision af personalegrupper.

Uanset om jeg i mit professionelle virke som pædagog eller psykoterapeut, har mødt unge eller gamle, fattige eller rige, syge eller raske så har alle haft det til fælles, at de har ønsket sig ændringer i den livssituation de har befundet sig i. Og heldigvis er det min erfaring, at alle mennesker har mulighed for udvikling og forandring.

Jeg tror på at alle mennesker har et væld af muligheder for udvikling og jeg ved at en god vej mod udvikling og forandring er samtaleterapi.

Når vi mødes i terapi- eller supervisionssessionen er det dig der definerer hvad der er vigtigt at tale om og hvor det gerne skal bringe dig hen og sammen finder vi en god vej frem mod det du ønsker.

Jeg har afsluttet den 4årige uddannelse som psykoterapeut ved Systemisk Institut for Familieterapi SIF i foråret 2018 og den 1-årige supervisoruddannelse i februar 2019.

KONTAKT MIG I DAG

Supervison og psykoterapi
v. Stine D. Laursen . +45 ‭2384 9895‬ . mail@stined.dk

Scroll to top